Rustent og stilig

Rustent og stilig

I et superkoselig rekkehusområde i Bergen bor en familie på fire. De trengte sårt et bedre kjøkken. Kjøkkenet var både trangt og upraktisk før Tid for hjem-teamet fikk slippe til. Resultatet ble et vakkert rom fylt av varme og ekte materialer, Jøtuls peisinnsats I 520 F gjør det hele komplett!

 • Før oppgradering

  Teamet startet som vanlig med å rive alt som måtte rives; gammel kjøkkeninnredning, veggen mellom kjøkken, stue og den gamle peisløsningen. Den gamle ikke rentbrennede åpne peisen var bare til besvær.

 • Designerens plan - åpen løsning mellom kjøkken og stue

  En åpen kjøkken og stueløsning ble bygget slik at familien får utnyttet det fine lyset fra vinduene, samt gir mulighet til å følge med barna samtidig som de lager mat. Den nye kjøkkeninnredningen henger sammen med den nye peisløsningen kledd i vakker og rusten cortenstål.

 • Ny og moderne peisinnsats fra Jøtul

  Den nye peisinnsatsen Jøtul I 520 F ble bygget inn i en cortenstål omrammingsmodul.
  Installasjonen ble utført av Ildstedet i Bergen, Varme AS.

  Innsatsserien Jøtul I 520 har et tidløst design og konstruksjonen er optimal og fremtidsrettet.

  Her kan man velge mellom glass på en, to eller tre sider. Innsatsen har emaljerte brennplater som gir et lyst og luftig innsyn til bålet. Alle glass har en overflate som gir renere glass og bedre forbrenning. Selv om innsatsen er stor fungerer den godt også helt fra 3,9 kW effekt. Kan også installeres i åpen grue
  eller erstatte eldre, eksisterende peisinnsats. Kan også brukes som kassett.