Finn butikk
Nyhet

Jøtul F 170 Zensoric kåret til årets vinner!

Som en stolt forhandler av Jøtul, er vi begeistret over å kunngjøre at Jøtul har blitt tildelt den prestisjetunge IF Design Award 2024 for deres revolusjonerende Jøtul F 170 Zensoric-serie, designet av den talentfulle Katinka Von Der Lippe

Nærbilde av vedovnen Jøtul F 170 Zensoric med fyr i.

Vedovn med automatisk luftstyring

I forbindelse med Jøtuls 170-årsjubileum i 2023 lanserte de Jøtul F 170 Zensoric-serien, som kombinerer elegant støpejernsdesign med avansert fyringsteknologi. Denne rentbrennende vedovnen er utstyrt med smart teknologi fra Zensoric, som automatiserer luftstyringen i peisovnen ved hjelp av sensorer. Dette betyr at du ikke trenger å justere lufteventilene manuelt; vedovnen hjelper deg med å fyre riktig. Resultatet er et lavere vedforbruk og mer effektiv oppvarming.

Jøtul F 170 Zensoric-serien

Smart luftstyring fra Zensoric, lekkert design og praktiske løsninger gjør dette til den perfekte vedovnen. Stor, buet glassdør gir flott utsikt til flammene, og påminnelse for påfylling av ved og selvlukkende dør med magnetlås gjør den trygg og enkel i bruk.

Vinner av iF Design Award 2024

Jøtul F 170-serien ble hedret i iF Design Award 2024-kategorien for Produkter i hjemmemøbler/dekorasjon. Den imponerte en 132-medlemmers jury bestående av uavhengige eksperter fra hele verden. Juryen la spesielt merke til Zensoric-luftstyringsfunksjonen, som kombinert med det elegante støpejernsdesignet, gjorde serien til en klar vinner blant de nærmere 11 000 bidragene fra 72 land.

Nærbilde av Jøtul F 170 Zensoric sitt lyssignal nederst på ovnen

Fordelene med Zensoric

Flammesymbol

Jevn varme

Zensoric regulerer luftstrømmen i ovnen for effektiv forbrenning og stabil varme, slik at du kan nyte varmen lengre.

Løvsymbol

Redusert utslipp

Zensoric tilpasser kontinuerlig forbrenningen, noe som resulterer i betydelig lavere utslipp.

Klare glass symbol

Selvrensende glass

Luftspylingen sørger for at glasset på vedovnen holdes rent, samtidig som det gir deg klart innsyn til flammene.

Designeren bak Jøtul F 170

Katinka Von Der Lippe er den kreative kraften bak Jøtul F 170 Zensoric-seriens elegante design. Med hennes ekspertise og talent har hun skapt en vedovn som kombinerer funksjonalitet og estetikk på en unik måte.

Fotografi av designer bak vedovnsserien Jøtul F 170, Katinka Von Der Lippe, som skisserer på en tegning som henger på veggen.
Portrettbilde av Katinka Von Der Lippe

IF Design Award henger høyt. Det er til stor glede og inspirasjon at Jøtul og designteamet har mottatt denne anerkjennelsen. Vi i Studio Ris opplevde en fantastisk designprosess, med svært god dialog og godt samarbeid med utviklingsteamet i Jøtul hele veien frem til ferdig utviklede ovner. Vi er stolte over å ha bidratt med god norsk design til en så viktig og sterk norsk merkevare som Jøtul,

Katinka Von Der Lippe, Designer og grunnlegger av Studio Ris

Ildstedet medarbeider foran peis

Vi hjelper deg med å få peisdrømmen oppfylt!

Hos Ildstedet møter du fagfolk med lang erfaring som kan gi deg den veiledningen og tryggheten du trenger når du skal kjøpe en ny peisovn. Vi hjelper deg fra start til slutt og kan komme på befaring hjemme hos deg for å finne den løsningen som passer best for din bolig.

Utforsk våre mest populære produkter

Vi leverer, monterer og garanterer!

Oppdag vårt brede utvalg av kvalitetspeiser og ovner i din nærmeste Ildstedet-butikk. Våre erfarne fagfolk vil veilede deg gjennom vårt sortiment og hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for ditt hjem. Vi tar ansvar for hele prosessen – fra rådgivning og veiledning til levering og profesjonell montering – slik at du kan være trygg på at ditt ildsted installeres korrekt og fungerer optimalt. Velkommen inn i varmen!

To menn monterer en vedovn i stue

Artikler

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.