Finn butikk
Nyhet

Nyhet! Scan 5006-S – med varme i vinkel

Ny og flott peis i dansk design fra Scan! Scan 5006-S er en høy og slank peis, med rene linjer og tilpasningsdyktig design som gjør at den glir inn i både trendy og klassisk interiør. Med et stort og L-formet glass sitter du igjen med et flott innsyn til bålet fra flere vinkler i rommet.

Scan 5006-S peis med stort glass med L-form i moderne stue

Scan 5006-S

 

Dette er en komplett peis bestående av omrammingen Scan 5006-S samt peisinnsatsen Scan 5006. Sammen utgjør de et vakkert ildsted som tar opp lite gulvplass og i tillegg er spesiallaget for å passe til norske modulpiper.

– Slanke rene linjer

– Både stråle og konveksjonsvarme

– L-formet innsyn til flammene

Send forespørsel

Peis som gir både stråle- og konveksjonsvarme

Denne peisen varmer deg med både strålevarme fra peisglasset, og konveksjonsvarme. Dette gir en veldig behagelig og jevn varme fra gulv til tak, samt at gulv og møbelflater oppleves som varme og gode å ta på.

Mal peisen i den fargen du ønsker

Vil du at peisen skal skille seg ut i interiøret med en kontrastfarge? Eller vil du at den skal blande seg inn med interiøret for en mer helhetlig følelse? Uansett hva du ønsker står du fritt til å velge selv hva som passer best hjemme hos deg. Overflaten kan males umiddelbart etter montering, så her er det bare å la fantasien fare slik at du sitter igjen med din personlige drømmepeis.

 

Ønsker du en Scan 5006?

Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig montering. Kontakt oss i dag for tilbud!

Send forespørsel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.