Jøtul F 520 høy støpejernsovn med glass på tre sider.
Nyhet

Årets nyheter fra Jøtul er her!

Jøtul har en rekke spennende nyheter å tilføye sortimentet, både vedovner og peiser. I tillegg har Jøtul lansert en spennende ny omramming til den populære innsatsen Jøtul I 620.

Jøtul jobber hele tiden med produktutvikling og har også dette året lansert noen spennende nyheter. Når høsten banker på og kulda kommer krypende, kan det være greit å være forberedt.

Jøtul F 230-serien

Med denne serien lanserer Jøtul også en helt ny fyringsteknologi. Med integrert tilluft gjennom skorsteinen blir F 230 ideell for nye, moderne lavenergi hus bygd i henhold til dagens boligkrav (TEK10, TEK17).

Peisovnen kan også monteres til eksisterende pipe og standard stålpipe uten tilluft. Dette er en forholdsvis nett ovn med rent og tidløst design som gjør at den enkelt glir inn i de fleste miljøer.

Jøtul F 230-serien

Jøtul F 360 Advance

Denne serien består av fem hovedmodeller. Jøtul 360 Advance ble født med utgangspunkt i Jøtul 370 Advance, som er en av Jøtuls bestselgere. Ovnene har mange muligheter, slik at du kan sette sammen den som passer ditt behov best. Det klassiske og stilrene uttrykket gjør at du har en ovn som holder i mange år.

Jøtul F 360 Advance

Jøtul F 520 HT

Med denne high-topp varianten får du mye flammer og god varme! De store glassene på Jøtul F 520 HT gjør at man får følelsen av å ha et bål i stua. I tillegg har toppen rom for 60 kg varmelagrende stein, noe som gir inntil 12 timers ekstra varme. Glassene er utstyrt med «coating» som gjør at de holder holder seg rene og sikrer miljøvennlig forbrenning.

Jøtul F 520 høy støpejernsovn med glass på tre sider.
Jøtul F 520 HT

Jøtul FS 620

Jøtul FS 620 er et omrammingssystem til innsatsen Jøtul I 620 FRL. Her får du en komplett pakkeløsning som ivaretar alle nødvendige mål og krav. Dette er et godt utgangspunkt for den som vil skape sitt eget uttrykk, siden man selv kan velge overflate og farge på omrammingen.

Jøtul FS 620

Send oss gjerne en forespørsel eller besøk en av våre butikker, om du ønsker å vite mer om disse produktene.

Forespørsel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.