Nyhet

Spennende peisnyheter fra Scan

Vurderer du å kjøpe ny peisovn? Danske Scan har levert designdelikatesser til norske forbrukere i en årrekke og vi ser for oss mange koselige kvelder foran disse nyhetene.

Ta en titt på årets peisnyheter fra Scan som feirer 40 år i 2018. Kanskje er det en av disse modellene du har ventet på?

Scan 80 med glanset hvit overflate

Denne frittstående peisovnen ble lansert i svart utgave i 2017. På grunn av den store suksessen kommer nå Scan 80 i en hvit og mer glamorøs modell, i to høyder. Den elegante store hjørneglassdøren gir et ubrutt innsyn til flammene.

Håndtaket er skjult på en smart måte inni produktet for å den et så rent uttrykk som mulig.

Scan 80 hvit peisovn med panorama innsyn til bålet gjennom 90 graders bøyd glass og panorama innsyn til flammene. Vist i moderne interiør

Peisinnsats Scan 1008 med innsyn fra to sider

Det er ikke alltid så lett å få plassert en vedovn slik at man får maksimalt utbytte av peiskosen. Scan 1008 er en hjørneinnsats med en 90 graders vinklet glassfront, som kan benyttes der man har ønske om eller behov for en spesialtilpasset løsning.

Scan 1008 peisinnsats med glass på to sider i interiør.

Scan 1008-S – en komplett frittstående ovn med omramming

Scan 1008-S er en komplett frittstående ovn med elementomramming av brannmurplater, som kan monteres i løpet av 1-2 timer. Etter montering kan man pusse den opp og gi den sitt helt personlige preg ved å male den i en farge etter eget valg.

Scan 1005 og 1006 peisinnsatser – moderne og stram

To av Danmarks fremste designere Halskov & Dalsgaard har designet disse stilfulle peisinnsatsene, Scan 1005 og Scan 1006, som kun skilles av bredden. Den hvite overflaten med cromfarget ramme glir diskret inn i stuen. Frontene kommer også i sort glass og stål.

Se de forskjellige variantene her:

Scan 1006 peisinnsats i sort glass med sort stålramme i interiør.

Det spiller ingen rolle hvordan været er utendørs. Har du en av disse inne, kan det blåse og regne så mye det bare vil…

Send oss gjerne en forespørsel eller besøk en av våre butikker, om du ønsker å vite mer om disse produktene.

Forespørsel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.