Finn butikk
Nyhet

Smart varme fra Jøtul og Scan

I år har Jøtul og Scan virkelig tatt vedfyring til nye høyder med lanseringen av to imponerende vedovnsserier. Disse ovnene er utstyrt med smart teknologi fra Zensoric, som gir automatisk luftkontroll for en enklere, renere og mer effektiv forbrenning. Utforsk de nye produktene til Jøtul og Scan, drevet av Zensoric, og opplev hvor enkelt det kan være å fyre riktig.

Nærbilde av vedovnen Jøtul F 170 Zensoric med fyr i.

Full kontroll, minimal innsats

Med Zensoric får du en smart vedovn som tar hånd om alt – fra å holde jevn varme til å sørge for rent glass og enkel bruk. Automatisk luftstyring gir deg full kontroll over forbrenningen, uten behov for manuell justering. Nyt varmen og peiskosen, mens Zensoric gjør jobben for deg.

Utforsk den smarte teknologien fra Zensoric

Maksimal utnyttelse av veden

Zensoric-teknologien eliminerer brukerfeil og gjør vedovnen mer effektiv og brukervennlig. En sensor overvåker temperaturen inne i vedovnen og justerer kontinuerlig luftstrømmen etter endringer i den brennende veden. Dette reduserer energitapet og forbedrer vedovnens ytelse.

Vedfyring har aldri vært enklere

Åpne døren og se etter det grønne signalet for å bekrefte at vedovnen er klar til bruk. Legg i ved og fyr opp ovnen. Pass på at du fyrer med tørr ved for optimal effekt. Etter at du har tent opp tar Zensoric over resten av jobben, og varsler deg når det er på tide å legge inn mer ved.

Les våre beste tips til opptenning!

Nærbilde av Jøtul F 170 Zensoric sitt lyssignal nederst på ovnen

Effektivt batteridrevet system

Motoren drives av et oppladbart batteri som enkelt lades via USB-C-porten. Den fullades på kun 2-3 timer før første gangs bruk og varer gjennom hele fyringssesongen. Ved lavt batterinivå eller sensorproblemer går peisovnen automatisk over til manuell modus, slik at du kan bruke den som en vanlig, manuelt styrt vedovn. Zensoric er et komplekst og selvforsynt system som virkelig forbedrer opplevelsen av vedfyring, og det er både praktisk og effektivt.

Fordelene med Zensoric

Flammesymbol

Jevn varme

Zensoric regulerer trekket i ovnen som gir effektiv forbrenning, opprettholder stabil varme og sørger for at du har fyr i ovnen lengre.

Løvsymbol

Redusert utslipp

Zensoric tilpasser hele tiden forbrenningen og gir dermed betydelig lavere utslipp.

Klare glass symbol

Selvrensende glass

Luftspylingen holder glasset på vedovnen rent og gir godt innsyn til flammene.

Jøtul F 170-serien

Dette er Jøtuls jubileumsprodukt, skapt i anledning av deres store 170-årsjubileum. Med smart luftstyring fra Zensoric, lekkert støpejernsdesign, og praktiske løsninger, er disse vedovnene den ideelle oppvarmingsløsningen. Påminnelse for påfylling av ved og selvlukkende dør med magnetlås, gjør den trygg og enkel i bruk.

Jøtul F 171 Zensoric

Veil. pris

Fra kr 44.900,-

Jøtul F 176 Zensoric

Veil. pris

Fra kr 47.900,-

Jøtul F 174 Zensoric

Veil. pris

Fra kr 46.900,-

Nærbilde av Scan 67 sin lufteventil foran på vedovnen med et blått lyssignal

Enkelt å tilpasse varmen med Zensoric

Zensoric luftstyring gjør mesteparten av jobben, men du kan justere varmen med luftventilen.

Lufteventilen er plassert like under døren og gir deg muligheten til å velge ønsket temperatur med fem nivåer.

Med Zensoric har du full kontroll over varmen og sikrer samtidig ren forbrenning.

Scan 67-serien

Med sitt prisvinnende design og imponerende varme passer denne slanke og vakre serien av vedovner perfekt inn i enhver stue. Smart luftstyring fra Zensoric sikrer at veden utnyttes optimalt og minimerer miljøpåvirkningen.

Scan 67 1000

Veil. pris

Fra kr 44.900,-

Scan 67 1600

Veil. pris

Fra kr 47.900,-

Veil. pris

Fra kr 46.900,-

Renere peisglass med Zensoric

Zensoric løser et annet vanlig problem med tradisjonelle vedovner – nemlig sot på glasset. Smart luftstyring justerer nøye mengden luft som spyles ned langs innsiden av glasset gjennom hele forbrenningsprosessen. Dette betyr at du sjelden trenger å vaske peisglasset selv, så lenge du lar Zensoric ha kontrollen.

Les våre beste tips til riktig vedfyring her!

Scan 67 utstilt i en moderne stue

«Vi har vært opptatt av å oppnå lave utslipp og sikre en
miljøvennlig vedovn gjennom hele bruksperioden.»

Brian Steen Ørum, Research & development manager

Ønsker du deg en vedovn drevet av Zensoric?

Oppdag den smarte teknologien fra Jøtul og Scan, som gir deg automatisert luftkontroll, jevn varme og klart glass for en optimal vedfyringsopplevelse.

Besøk din lokale Ildstedet-butikk og utforsk Zensoric-ovnene fra Jøtul og Scan. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg med å velge den perfekte varmeløsningen for ditt hjem.


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.