Finn butikk
Nyhet

Varmeplate som tilbehør

Gjør vedovnen din til en multifunksjonell enhet med Jøtul sitt nye tilleggsutstyr – Jøtul Universal Heating Top. Dette er en varmeplate som monteres på toppen av vedovnen og gir deg muligheten til å nyte varme måltider og holde teen rykende varm mens du nyter den hyggelige atmosfæren.

Vedovnen Jøtul F 205 med tekjele på toppen i en lys stue med elegante vintage møbler. Fotografi.

Kombiner matlaging og oppvarming

Jøtul Universal Heating Top er en praktisk varmeplate som monteres på toppen av vedovnen slik at du enkelt kan kombinere matlaging og oppvarming. Varmeplaten utnytter varmen fra vedfyringen inne i ovnen og gir deg muligheten til å tilberede deilige retter direkte på ovnen. Her kan du varme suppe, gryteretter og holde teen rykende varm samtidig som du gir varme til dine omgivelser.

Enkel montering og bruk

Varmeplaten kan du fint montere selv ved å følge monteringsanvisningen. I pakken følger det med en varmeplate, travers, pakning og skrue. Varmeplaten monteres på toppen av vedovnen og kan derfor kun brukes på vedovner som er montert med bakuttak. Usikker på hva slags uttak du har eller må ha på din vedovn? Kontakt oss og vi hjelper deg!

Nærbilde av varmeplate på Jøtul F 205

Jøtul Universal Heating Top

Passer til følgende Jøtul vedovner:

  • Jøtul F 105
  • Jøtul F 160-serien
  • Jøtul F 200-serien
  • Jøtul F 260-serien
  • Jøtul F 305
  • Jøtul F 480-serien

Varmeplaten kan ikke kombineres med klebertopp.

Vedovnen Jøtul F 162 med varmeplate i en lys og moderne stue

Varmeplatens varierte ytelse

Illustrasjonen under viser hvordan varmeplatens ytelse varierer avhengig av hvilken Jøtul-modell du velger. Effektiviteten til varmeplaten kan påvirkes av flere faktorer slik som installasjon, pipe og trekk, brensel og fyringsintensitet, samt valg av kjele og stekepanne. Vær oppmerksom på at kokeeffekt kun oppnås på noen av modellene.

Illustrasjon av varmeplatens varierte ytelse avhengig av Jøtul sin vedovnsmodeller

Ønsker du varmeplate til din vedovn?

Gjør vedovnen din til en multifunksjonell enhet som gir deg både varme og deilige matopplevelser. Kontakt oss så hjelper vi deg med bestilling!

Visste du at Ildstedet tilbyr 24 mnd. rentefri delbetaling?

Vi tilbyr 24 mnd. rentefri delbetaling som skal gjøre det lettere for deg å få din peisdrøm oppfylt! Utsett betalingen og ikke peiskosen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.