Finn butikk
Nyhet

Vi har åpnet butikk i Mo i Rana

Den 5. oktober åpnet vi dørene til vår nye Ildstedet-butikk i Mo i Rana. Her finner du en stor utstilling av vedovner og peiser fra alle våre merker; Jøtul, Scan, Ild, Planika og Norsk Kleber. Butikken finner du i Vikaveien 29.

Nytt Ildstedet-team

Vi er begeistret for å kunne ønske nye kolleger velkommen til teamet. Gutta i Mo i Rana er nå klare til å ta imot kunder som ønsker seg vedovn eller peis. De har mange flotte produkter utstilt fra små klassiske vedovner, moderne peisovner og biopeiser til større innebygde peiser. Dette kunnskapsrike teamet hjelper deg med å finne det perfekte ildstedet for ditt hjem.

Vi leverer, monterer og garanterer

Ikke bare tilbyr vi kvalitetsprodukter fra anerkjente merkevarer, men vi tar også ansvar for levering og montering. Vi brenner for å skape trygghet for våre kunder, og teamet i Mo i Rana er klare for å gi deg den beste veiledningen i butikk. Trenger du en befaring? Null problem, vi er klare!

Responsen til innbyggerne i Rana er veldig positiv. Det har manglet en faghandel innen varmebransjen lenge , og nå har innbyggerne endelig muligheten til å se å føle på et stort utvalg av produkter før de bestemmer seg. Vår styrke som ingen andre har i vårt distrikt er den totalpakken vi kan levere med både levering og montering i tillegg til kunnskapen vi sitter på.

Marius Nilsen Dagligleder i Ildstedet Mo i Rana

Velkommen innom Ildstedet Mo i Rana!

Butikker over hele landet

Ildstedet består av 44 butikker over hele landet. Vi kan hjelpe deg med alt fra inspirasjon til installasjon.

Hos oss får du god faglig hjelp, kvalitetssikker montering, trygg pipefiks og garantert peiskos!

V kan tilby faglig ekspertise, befaring og finansiering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.