Peishjelp fra A til Å.

Peishjelp fra A til Å.

GJØR DRØMMEN TIL VIRKELIGHET

Har du en drøm om et nytt ildsted i hjemmet ditt? Kanskje du også har sett en peis eller ovn som passer perfekt hjemme hos deg? Det er i så fall alt du behøver å bidra med hvis du velger en løsning fra Ildstedet. Vi lover å lede deg gjennom de ulike fasene fram til din nye kilde til varme og hygge er på plass, og hjemmet ditt har endret karakter for alltid.

 

Sikkerhet

Å ha levende ild midt i huset krever varsomhet og fagkompetanse både når det gjelder valg av løsning og innstallasjon. Heldigvis er det klare regler for hvordan dette gjøres. Når et prosjekt styres av Ildstedet, er du trygg på at sertifiserte innstallatører har utført jobben etter gjeldende lover og sikkerhetsforskrifter. Det er din garanti for at det nye ildstedet ditt fungerer optimalt og er trygt i bruk.

 

Arbeidsleder – vi gjør det enkelt

Hele ideen med en faghandel som Ildstedet er at du får all hjelp du trenger på ett sted. Du slipper å kontakte håndverkere, sende byggesøknad, skaffe transport, sende søknader til kommunen, kjøpe inn materialer og utstyr eller organisere prosjektet og sørge for at folk møter til rett tid i rett rekkefølge. Men for dem som er hjemmefiksere eller profesjonelle håndverkere og vil gjøre hele eller deler av jobben selv, er vi en ressurs på alle områder dere måtte ønske.

 

Forarbeid

Første steg til å virkeliggjøre drømmen om et nytt ildsted er å besøke Ildstedet-forhandleren der du bor. Ta med deg en skisse av rommet du ønsker varmekilden montert, eller en hustegning om du har. Våre rådgivere stiller de rette spørsmålene og hjelper deg å avklare alle tekniske og praktiske forhold. Dersom det er behov for det, tar vi en befaring hjemme hos deg. På bakgrunn av dette får du en pris fra oss.

 

Et møbel

I butikken kan du la deg inspirere av det store utvalget av peiser og ovner. Og du vil sikkert sette pris på det lekre og praktiske tilbehøret som finnes. Vi fører Norges største og mest kjente merker, og du vil se at våre løsninger ikke bare er en varmekilde – de er også et møbel med lekkert design.

 

Vi leverer, monterer og garanterer