Om oss

Ildstedet er Norges mest erfarne faghandelsgruppe innen varmebransjen. Vi setter vår stolthet i å gi deg en kundeopplevelse basert på våre verdier.
  • Lang erfaring

    Vi skal skape kundetilfredshet ved hjelp av vår omfattende erfaring og fagutdannet personale.

  • Høy kvalitet

    Vi skal levere høy kvalitet og er opptatt av alle deler i kundens kjøpsopplevelse. Også etter at produktet er levert og installert.

  • Sikkerhet

    Vi skal tilby trygghet med våre kunnskaper om varme, design, forbrenning, installasjoner og kjennskap til lovgivningen.

Vi brenner for peiser og ovner

Det vil du merke når du besøker en Ildstedet-butikk. Et fantastisk utvalg av ovner og peiser fra Jøtul, Scan og Ild er utstilt i forskjellige hjemmemiljø. Vi har også utepeiser.

Du møter fagfolk som vet at du står overfor et valg med mange variabler og kan gi deg den veiledningen og tryggheten du trenger. Våre innstallatører er sertifiserte håndverkere, og vi ivaretar alle delene av en innstallasjon, enten det er en stor klebersteinspeis, eller en liten peisovn du har bestemt deg for.

Ta gjerne kontakt med din lokale Ildstedet forhandler. Vi hjelper deg videre på veien mot ny peisdrøm.

Vi monterer stålpiper – enkle og sikre piper med minimalt plassbehov. Dette passer alle som ikke har pipe, eller som ønsker ildstedet et annet sted i boligen. Jøtul stålpipesystem passer alle ildsteder og brenseltyper. Skorsteinen er enkel å montere og vil normal kunne settes opp i løpet av en dag.

 

 

 

Få hjelp med pipeberegning - test vår pipekalkulator for jøtul stålpipe

Skal du rehabilitere eksisterende pipe? Piperehabilitering tilbys av de fleste butikkene. En skorstein som er defekt kan være vanskelig å fyre i og i verste fall brannfarlig. Rehabilitering er enklere enn man tror og langt billigere enn ny skorstein

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.