Finn butikk

Om oss

Ildstedet er Norges mest erfarne faghandelsgruppe innen varmebransjen. Vi setter vår stolthet i å gi deg en kundeopplevelse basert på våre verdier.


Flamme ikon

Lang erfaring

Vi skal skape kundetilfredshet ved hjelp av vår omfattende erfaring og fagutdannet personale.

Kvalitet ikon

Høy kvalitet

Vi skal levere høy kvalitet og er opptatt av alle deler i kundens kjøpsopplevelse. Også etter at produktet er levert og installert.

Sikkerhet ikon

Sikkerhet

Vi skal tilby trygghet med våre kunnskaper om varme, design, forbrenning, installasjoner og kjennskap til lovgivningen.


Ildstedet medarbeider

Peispraten tar du med oss!

Det vil du merke når du besøker en Ildstedet-butikk. Et fantastisk utvalg av ovner, peiser og utepeiser fra Jøtul, Scan og Ild er utstilt i forskjellige hjemmemiljø.

Trenger du en pipefiks?

Vi kan pipe! Enten du trenger stålpipe eller piperehabilitering – vi hjelper deg slik at du kan fyre trygt og godt.

Kontakt oss

Du møter fagfolk som vet at du står overfor et valg med mange variabler og kan gi deg den veiledningen og tryggheten du trenger. Våre installatører er sertifiserte håndverkere, og vi ivaretar alle delene av en installasjon, enten det er en stor klebersteinspeis, eller en liten peisovn du har bestemt deg for.

Vi kommer gjerne på hjemmebesøk

Vi tilpasser oss rådene fra myndighetene, slik at vi trygt kan komme hjem til deg på en befaring. Her avdekker vi hvilken løsning som passer best for din bolig, slik at du kan få drømmepeisen.

Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.