Finn butikk

Om oss

Ildstedet er en faghandelsgruppe innen varmebransjen med over 15 års erfaring. Vi setter vår stolthet i å gi deg en kundeopplevelse basert på våre verdier.

Peispraten tar du med oss!

Det vil du merke når du besøker en Ildstedet-butikk. Et fantastisk utvalg av ovner, peiser og utepeiser fra Jøtul, Scan og Ild er utstilt i forskjellige hjemmemiljø.

Ildstedet gir deg

Lang erfaring

Vi skal skape kundetilfredshet ved hjelp av vår omfattende erfaring og fagutdannet personale.

Høy kvalitet

Vi skal levere høy kvalitet og er opptatt av alle deler i kundens kjøpsopplevelse. Også etter at produktet er levert og installert.

Sikkerhet

Vi skal tilby trygghet med våre kunnskaper om varme, design, forbrenning, installasjoner og kjennskap til lovgivningen.

Ildstedet logo

Vi leverer, monterer og garanterer

Hos Ildstedet tilbyr vi komplett leveranse og montering av våre produkter. Våre erfarne og sertifiserte installatører sikrer en trygg og profesjonell montering, slik at du kan nyte ditt nye ildsted uten bekymringer.

Ildstedet medarbeider foran peis

Kontakt oss

Du møter fagfolk som vet at du står overfor et valg med mange variabler og kan gi deg den veiledningen og tryggheten du trenger. Våre installatører er sertifiserte håndverkere, og vi ivaretar alle delene av en installasjon, enten det er en stor klebersteinspeis, eller en liten peisovn du har bestemt deg for.

Trenger du en pipefiks?

Vi kan pipe! Enten du trenger stålpipe eller piperehabilitering – vi hjelper deg slik at du kan fyre trygt og godt.

Vi kommer gjerne på hjemmebesøk

Ildstedet kommer gjerne på befaring hjemme hos deg, for å hjelpe deg med å finne den løsningen som passer best i din bolig.

Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.