Finn butikk
Inspirasjon

Lys og trivelig oppgradering av peis

Tid for hjem på TV2 har denne gangen pusset opp en stue og kjøkken. Peisinnsatsen Jøtul I 520 F ble installert med ny og moderne stil. Designeren Oliver Heath har laget et hjemmekoselig rom, nytt kjøkken og det flotte fokuspunktet i rommet, den innbydende peisen.

Oppgradering av peisen

Peiskappen blir kledd med lyst treverk som gir et moderne uttrykk.

For å lage kanthyllen på peisen ble det brukt Hey’di Turbo som er fiberarmert betong.
Peisen ble pusset med Gypsum som er Lettbearbeidet, miljøvennlig og brannsikkert materiale laget av naturgips. Til innendørs bruk.

Jørgen peismann har kledd flatene over innsatsen med brannisolerende plater. Om du tenker på å gjøre noe lignende, så snakk med en fagmann. Hos Ildstedet får du hjelp til alt fra planlegging til installasjon av ny peis.Foran peisen har det blitt en fin liten koseplass.

Jøtul I 520 F peisinnsats

Innsatsserien Jøtul I 520 har et tidløst design og konstruksjonen er optimal og fremtidsrettet.

Man kan velge mellom glass på en, to eller tre sider. Innsatsen har emaljerte brennplater som gir et lyst og luftig innsyn til bålet. Alle glass har en overflate som gir renere glass og bedre forbrenning. Selv om innsatsen er stor fungerer den godt også helt fra 3,9 kW effekt. Kan også installeres i åpen grue eller erstatte eldre, eksisterende peisinnsats. Kan også brukes som kassett.

Peisinnsatsen er levert og montert av Varme AS, Ildstedet i Bergen.

Det ble en del rivning før arbeidet med et nytt kjøkken og oppgradering av peis kunne begynne.
Oppgradering av peis og ferdig resultat! Innsatsserien Jøtul I 520 har et tidløst design og konstruksjonen er optimal og fremtidsrettet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.