Finn butikk
Inspirasjon

Ny vedovn i gammel bygård

Vi var så heldige å få ta del i fornyelsen av et ildsted i en leilighet i en gammel bygård på Bislett. Her viser vi hvordan du kan få en velfungerende vedovn i en mindre leilighet.

En vedovn er et møbel som skal passe til interiøret

Nå er det ikke lenger bare viktig at ildstedet ditt skal gi varme på kalde høst- og vinterdager – nå skal det også passe enhver interiørstil. En vedovn er et møbel som er en kilde til kos, hygge og varme. Den er gjerne plassert sentralt i huset, så det er klart at man også vil ha noe som passer fint inn til resten av interiøret.

Da Celina Karine og hennes samboer flyttet til leiligheten sin på Bislett likte de at leiligheten hadde et ildsted. Dessverre fungerte ildstedet som var der fra før dårlig, og i tillegg passet den ikke til interiøret. Det var da idéen om et nytt ildsted kom på banen, og valget falt da på Scan 80-1 i hvit.

Scan 80-1 hvit vedovn bak Celina Karine
Scan 80-1 Celina Karine

«Jeg og samboeren min bor i en gammel bygård på Bislett, med våre to små hunder. Da vi flyttet inn var vi glade over at leiligheten hadde ildsted, men oppdaget dessverre fort at den fungerte dårlig. Den passet heller ikke inn med vår interiørstil, så da ble vi på utkikk etter ny peisovn.

Valget falt på Scan 80-1 i hvit blant annet på grunn av det rene designet og den gode høyden. Den passer perfekt inn i peishjørnet, som vi har koselig utsikt til fra den åpne kjøkkenløsningen.

Peisen er vår eneste nødvendige varmekilde i vår 60kvm leilighet. Vi gleder oss stort til høsten og vinteren nå som vi har en ny peis i hus!» – Celina Karine

Før-bilde vedovn hos Celina Karine
Før-bilde av gammel vedovn.
Scan 80-1 hvit firkantet vedovn med lukket sokkel
Etter-bilde av Scan 80-1

Ønsker du en forandring hjemme hos deg?

Vi er eksperter på ildsteder og hjelper deg fra inspirasjon til installasjon. Se gjennom vårt utvalg etter din favoritt. Har du noen spørsmål er det bare å kontakte oss, eller så kan vi komme på hjemmebesøk for å sjekke mulighetene for ildsted hos deg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.