Finn butikk
Inspirasjon

Har du fått fyringsforbud?

Har du fått fyringsforbud og lurer på hva du skal gjøre? Rehabilitering av skorstein er enklere enn du tror og langt billigere enn å bygge ny skorstein.

En skorstein som er defekt eller har mangler kan være brannfarlig, i verste fall kan du risikere skorsteinsbrann. I tillegg gir den dårlig trekk og problemer ved opptenning og det er vanskelig å fyre riktig.

Ferdig på en dag

Skorsteinsrehabilitering foregår utvendig, fra taket – renslig og uten inngrep i husets bygningsmessige konstruksjon. En skorsteinsrehabilitering starter gjerne med en grundig befaring og tilstandsvurdering i forkant og lar seg gjennomføre i løpet av en arbeidsdag. Med vårt reparasjonssystem rehabiliterer vi på en skånsom måte, uten demontering, riving og søl innvendig i boligen. Beboere i huset slipper å flytte ut eller gjøre spesielle tiltak i forkant av skorsteinsrehabiliteringen.

Kontakt en fagmann

Det er vanskelig for ufaglærte å se om en skorsteins tilstand er tilfredsstillende. Er du i tvil om din skorstein er skadet eller oppfyller kravene? Har du møbler eller andre utenpåliggende elementer installert mot din skorstein, kan dette øke risiko for brann. Da bør du kontakte din lokale fagmann eller brann-/ feiervesenet der du bor slik at de kan sjekke ut hva som bør gjøres.

Jøtul Accessories reparasjonssystem monteres enkelt i eksisterende skorstein. Du får en ”ny” skorstein med god trekk og lang levetid.

Ta gjerne kontakt med din lokale Ildstedet forhandler. Vi hjelper deg videre på veien mot ny peisdrøm.

Kontakt din nærmeste Ildstedet forhandler om du ønsker befaring av din pipe.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.