Finn butikk
Inspirasjon

Kristine vant peisovn fra Ildstedet

Kristine vant ny peisovn fra Ildstedet. Dokka Farge og Miljø – installerte den lekre Scan 85 Maxi. Det ble også installert ekstra varmelagrende steiner som forlenger varmeperioden etter at veden har brent ut.

Den gamle ovnen spiste ved

Sentralt i Fall i Oppland ligger huset til Kristine, Gudbrand og tvilling-guttene deres. Paret har renovert deler av huset, og stuen har fått nyslipte gulv og malte vegger. Her hadde de også en gammel peisovn som var klar for utskifting.Varmen forsvant veldig raskt, og vi var enige om at vi ville bytte den ut med en moderne rentbrennende peisovn.

Peisovnen ble installert

Innstalleringen tok ca. 3 timer, og de flinke montørene fra Ildstedet på Dokka sørget for at jobben ble gjort etter forskriftene.

Jøtul Peis 4
Slik så den gamle ovnen til Kristine ut, en gammel Jøtul Peis 4

Valgte peisovn med varmelagring

Kristine valgte Scan 85-3 Maxi med varmelagrende stein fra Scan Heat storage system. De varmelagrende steinene er laget av olivin som har meget god evne til å lagre varme. Sammen med den tekniske løsningen avgir produktet maksimal varme i lang tid etter at bålet er slukket. Varmelagringssystemet er kompakt og skjult inne i toppen av peisen

Ferdig løsning

«Nå koser vi oss skikkelig med vår store, fine ovn! Det er som om vi har fått en ny stue! Vi nyter synet av flammene og den varmer ordentlig bra i huset!”, sier Kristine.

Scan 85-3 Maxi
Scan 85-3 Maxi er den høyeste varianten med sine 187 cm. Sorte pyntelister og håndtak, og plass til varmelagrende stein.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre nyheter, kampanjer og konkurranser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen i en mail etter at du har registrert din e-post adresse.